semester?

Min matte & husse har varit nånstans som heter Österrike och åkt på nåt som heter snowboard.
Under tiden har gammelmatte och gammelhusse varit här och härjat.

Iofs är de ju rätt justa gammelmatte och gammelhusse men de låter ju så mycket (nyser, hostar och ojar sig)och inte är de lättlurade heller. Jag fick låta i en hel timma och göra en fyra, fem försök att komma in i arabrummet innan jag till slut fick gå på lådan och rafsa runt innan jag släppte ifrån mig ca två liter. Först då gav de mig frukost och då var klockan redan 0700!

När de sedan äntligen masade sig upp ur sängarna för att ta några vita piller så var de helt oförstående till min nya hunger, och klockan var då 0930. Jag fick pinka lite till och låta, och låta lite till men ack nej de gick inte på det. Jag bråkade lite till med gammelhusse innan jag gick och la mig på soffan hos gammelmatte. Ganska mysigt är det faktiskt.

När de hade käkat lite (men inte fick jag nåt, nej då )började de att duscha. Jag gick faktiskt och kollade vad G-matte gjorde och gick in lite i badrummet men avböjde hennes förslag att jag skulle duscha. Fanns väl ingen anledning? Eller?
Jag ville ju bara att hon skulle komma tillbaka till soffan.
Till slut kom hon.
Sedan såg vi på slalom.

Nu ska de snart åka och har man tur får man väl lite lunch innan de far. Brorsorna ska visst komma ikväll. Undrar om man får sova hos nån av dem inatt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0