Mitt i natten...igen?

Mitt projekt börjar bli lite tradigt nu, eftersom det är den period på året när det är ljust nästan jämt.
Inte för att jag klagar så mycket på solen.
I går låg jag på uteplatsen och solade mig länge medan husse såg på TV och matte vilade upp sig efter sin tjejkväll på stan (när hon mest odlade trettioårskrisen genom att gå på 20-årsställen, ha svarta naglar och dricka billig öl).
Soligt och skönt var det på uteplatsen iallafall, men kallt på stenen så husse fick lägga ut min säck så jag skulle kunna lägga mig ner...

Innan vi kom så långt som till att jag fick komma ut på uteplatsen gjorde jag några försök att väcka de där två slöhögarna jag bor med.
De väckte ju mig när de kom hem vid tredraget så jag tyckte det var lika så bra att jag fick väcka dem när jag ville ha frukost vid sextiden.
Då blev matte arg.
Taskigt.

Jag VET ju att "mitt i natten" håller på bara till ca 0530 på vardagarna och för mig är ju inte skillnaden så värst stor mellan vardag och helg eftersom jag inte har ett sånt där löjligt "jobb" att gå till.

Dessutom har jag ju sedan länge konstaterat att "mitt i natten" betyder olika för oss, beroende på att mitt liv mest är uppdelat i före och efter sovperioder.
Efter en sovperiod ska man äta.
Före en sovperiod gör man bäst i att äta också, eftersom det inte är helt solklart att det serveras mat efteråt.

Att inte dessa folk kan lära sig spela efter mina spelregler efter så här lång tid begriper jag inte...
Opraktiskt.

Däremot har jag börjat inse det praktiska i att ha två lådor.
Vi har visst kompromissat oss till att ena lådan är kvar i vardagsrummet och den andra står i hallen. Inte badrummet (tur för dem).
Hallen kan vara praktiskt att ha en toalett i eftersom jag ibland vilar lite undet matbordet och då kan det ju vara bra att inte behöva gå så långt som till altandörren om behovet skulle bli så att säga trängande.
Inte en heltigenom dum idé alltså.

Nu ska jag fråga matte om det inte är dags för kvällsmat, sen ska jag hjälpa husse och MrM. att spela LegoIndianaJones på X-boxen.

God (mitt i) natt(en).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0