gymping

Matte har träningsvärk.

Det blev inte yoga, det blev någon form av lunkande runt kvarteret (eller lite längre, men jag tvivlar på att hon fixar det) och stryrketräning hemma.

Det är nästan lika festligt som yoga med enda skillnaden att när hon yogade kunde jag kolla på TVn och se om hon gjorde rätt (nä, inte så ofta) och nu får jag bara försöka föreställa mig hur de där övningarna skulle sett ut egentligen.

Husse har varit sjuk, så jag har haft sällskap hela långa dagarna tills igår när han plötsligt bestämde sig för att han var frisk och sprintade iväg till jobbet efter att matte hade åmat sig på vardagsrumsgolvet nån timma på morgonkvisten.

Det är lite långtråkigt att vara hemma själv.
Mitt på dagen är det OK, då är det ju sovtid. Men när det blir mörkt (och det blir det ju strax efter mitt på dagen nu eftersom vi av någon märklig anledning bor i norr och inte i söder där jag har hört att det ska vara varmt och behagligt) blir det lite tråkigt.
Igår roade jag mig med att rulla ihop mattorna (som en liten pik till matte och husse att familjen dammråtta som bor därunder kanske borde vräkas snart), flytta alla stolarna (min gymping) och avslutade det hela med några tappra försök att öppna frysen eftersom jag såg att matte la ner kanelbullar i den igår.
Tyvärr funkar det dåligt att öppna frysen om man är kort som jag.
Kylen ska vi inte prata om, den står ju ovanför frysen.

Hos gammlematte och gammelhusse finns det en bra grej.
Det är en spak längst ner på kylskåpet.
Jag tror att när jag kommer på hemligheten med den där spaken kommer jag aldrig att behöva vara hungrig igen!

För att återknyta till att matte behöver träna kommer dagens bildbevis.
Bildbeviset innehåller förutom Matte "dubbelhakan" Kristisyster även Mellanbror "jag kan dansa hela natten" Kristipettersson och Lillebror "nä, vi tar hand om honom, vi ska bara ta ett kort först" Enfisk



Det har nåt att göra med en bror som anropade en syster via walkietalkien om brist på vatten och en syster och en mindre bror som istället för att omedelbart undsätta brorsan först jagade bort Fasan på Stan och sen fotade bror för att spara till utpressningstillfällen innan han fick hjälp att lägga sig i tältet.

Kommentarer
Postat av: Malin Z

Hej! Vad duktig matte är! Du kanske ska försöka dig på några övningar hon gör? Annars kan ju du försöka ge dig på dessa, öva lite i smyg och sedan visa matte och husse: http://www.self.com/fitness/workouts/2009/01/the-great-one-month-slim-down-video

2009-01-15 @ 13:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0